Resultater – Fotball EM 2021

Resultater for fotball EM 2021 – slik fordeles poengene

Under forball-EM 2021 skal det spilles hele 51 spennede kamper rundt om i hele Europa, der lagene kjemper om å ta seg hele veien til sluttspillet. Vi i fotball-em.com kommer til å følge hele mesterskapet og oppdaterer samtlige resultatrer på denne siden direkte gjennom kampene. Resultater hentes rett fra UEFAs hjemmeside.

I tillegg kan du ved hjelp av vårt live-resultater  få oppdateringer i sanntid om hvordan EM-kampene går. Vi vises hvilket minutt og halvdel kampen er i, og hvor mange mål som har blitt scoret så langt.

I hver kamp er det viktige poeng å ta med hjem, som er direkte avgjørende for lagets muligheter for avansement. Under tabellfanen kan du se hvordan lagene plasserer seg i gruppene sine etter hver kamp. En seier gir laget tre poeng på tabellen. Hvis en kamp ender uavgjort, får begge lag ett poeng hver. På det meste kan et lag få ni poeng fra gruppespillet.

For å komme videre, kreves det at du blir et av de to beste lagene i gruppen din, eller en av de fire gruppetreene med flest poeng. Lagene som kommer sist i gruppene, samt de to gruppetreene med minst poeng, vil i sin tur fullføre EM for denne gangen.

Ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i fotball EM

Kamper i EM-gruppespillet avgjøres ikke ved ekstra tid eller straffer, men lagene vil i stedet dele poengene hvis stillingen er likt på heltid. Når det gjelder sluttspillet, vil det bli spilt ekstraomganger for å kunne avgjøre en vinner dersom ingen leder etter 90 minutter.

Ekstraomgangene består av to perioder på 15 minutter hver, hvor målene blir lagt til målene fra normal tid. Det er derfor ikke laget som scorer det første målet på overtid som vinner, men det laget med flest mål etter begge omgangene. Dersom det fortsatt er uavgjort mellom lagene etter de ekstra 30 minuttene, blir møtet ført til straffer.

I en straffesparkkonkurranse skal begge lag skyte fem straffer hver, der laget som scorer flest mål vinner. Laget bytter på å skyte og skulle et lag ta ledelsen der motstanderne ikke kan score flere mål, avslutter de straffesparkkonkurransen selv om ikke alle har skutt. Dersom fem skudd ikke er nok, vil straffene fortsette med et nytt skudd per lag. Når en kamp ender med straffer, tildeles laget som vinner straffesparket et ekstra mål. Dermed er ikke alle treff fra straffesparkkonkurransen inkludert i sluttresultatet av kampen. Hvis det for eksempel er 1-1 i et møte som går til straffer, blir det endelige resultatet 2-1 til laget som vinner kampen.

Livescore – Følg kampene i Fotball EM Live

I dag finnes det så mye sport å følge med på, at det noen ganger kan være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. En stor hjelp i dette tilfellet er livescore, der kan du se gjeldende reslutater i alle kampene som spilles på ett og samme sted. I live-score kan du se hvor mye avc kampene som er spilt, og hvor mange mål som er scoret. I forbindelse med at nye mål blir gjort, blir resultatet oppdatert på siden helt automatisk, uten at du trenger å refreshe siden.

Livescore hos spillselskapene

En ny kilde for å følge med på live-score er faktisk spillselskapene. I tillegg til å levere odds og spill på kampene, tilbyr mange i dag muligheten til å følge utviklingen i sanntid i form av live-score. På denne måten kan du se hvordan vinnersjansene dine ser ut på samme sted du satser. Spillselskapenes live-spill er ofte knyttet til rapporteringen, slik at du enkelt kan plassere bets hvis du føler at det er gode odds.

For å kunne delta i denne typen live-rapportering er det først og fremst nødvendig å ha en konto hos det aktuelle spillselskapet. Hvis du deretter setter inn penger på kontoen din, har du muligheten til å delta i live-spillene som er tilgjengelige å velge mellom. Noen betting selskaper tilbyr også live streaming for de som har satset på kampen.

Følg med her

Det vi vil informere om er at du kan finne fotball EM resultater 2021 på denne siden. Her vil vi publisere alle resultatene så fort de kommer. Dette gjør at du som supporter kan få all informasjonen din på ett sted. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke har tilgang på å se alle kampene eller hvis du rett og slett er på farten. Vi vet hvor viktig det er for mange å følge med på fotball EM resultater 2021 og det er nettopp derfor vi har laget denne siden sånn at du alltid kan være oppdatert.

Informasjon på et sted

Fordelen med å ha all informasjonen om fotball EM resultater 2021 på et sted er det faktum at du kan bruke denne informasjon til å for eksempel spille på kommende kamper. Det faktum at du vet hva resultatene har vært i kampene før, gjør at du får et bedre overblikk over hva resultatene kan bli.

Fotball EM 2021 byr på hele 51 fotballkamper, så da kan du tenke deg hvor mye tid du sparer på å ha all informasjonen på ett sted, men det gir deg også muligheten til å spille på 51 kamper. Dette er noe av det som gjør fotball EM aller mest spennende.

Lad opp til EM

Noe som mange gjør før EM er å lade opp. Dette gjør de enten ved å arrangere egne EM konkurranser, de møtes for å se gamle EM-klassikere eller de lager rett og slett sine egne lag og spiller. Hvis du ikke har gjort dette før, så anbefaler vi deg at det er noe du prøver i år. Hvorfor ikke få med deg vennegjengen på et skikkelig kalas?

Det er jo slik at EM handler om å bygge lag, så hvorfor ikke ha et eget vennelag også? Det er en måte å få ekstra stemning inn i fotballen på.

Kos deg

Det som er viktig med EM er også det at du må kose deg. De aller fleste av oss kommer jo til å se fotball foran TV, ikke nødvendigvis på noen stadion. Derfor kan det være ganske spennende å være i kontakt med venner som ser kamper i andre land også. Det å ha et eget kamprituale, med å ta på deg drakt og bare komme i ordentlig godt humør kan også gjøre EM enda bedre.

Hva er det du gjør for å bygge lag og for å rett og slett komme i fotballstemning?

Du får muligheten til å lære

Husk at under EM så får du mange muligheter til å lære. Dette fordi du vil se spillere du har sett i ligaer som Championship, Premier League, La Liga, Bundesliga og mye mer spille for landet sitt. Dette gjør at du får vite mer om nasjonaliteten til spillerne på ditt favorittlag. Ikke nok med det, du vil også kunne lære mye utifra resultatene som du vil få tilgang til på denne nettsiden. Det er nettopp derfor vi anbefaler deg å følge med her.

Vi skal prøve så godt vi kan å ha de nyeste resultatene og de aller beste resultatene. Dette blir en side som har god oversikt over det som skjer både på og utenfor banen i fotball EM 2021. Vi gleder oss masse, gjør du det også?

Tidligere resultater i fotball EM

Europamesterskapet i fotball for menn har så langt blitt spilt ved 15 tidligere anledninger, hvor totalt 687 mål har blitt scoret i løpet av de 286 kampene som ble spilt. Dette gir et gjennomsnitt på 2,4 mål per kamp, ​​men det vanligste sluttresultatet gjennom årene har vært 1-0. Nesten en femtedel av de spilte kampene har resultert i bare ett mål. Andre vanlige sluttresultater er 2-1, 2-0 og 1-1. Litt over en tidel av alle kampene har endt målløs.

Det meste antall mål i en og samme kamp er ni, som skjedde i åpningskampen mellom Frankrike og Jugoslavia under den aller første utgaven av EM i 1960. Det endelige resultatet ble 5-4 til Jugoslavia, som tok seier etter tre kjappe mål i kampen.